O nama

Ukratko o istoriji naše firme

“Kompanija D.O.O. „Trebava-ekspres“ je privatna firma sa sjedištem u Doboju, ulica Jug Bogdana bb.

Osnovana je 1994. godine i od tada, do današnjih vremena, prošla je svoj poslovni put jednom uzlaznom putanjom, kojom se od porodičnog biznisa formirala u firmu koja postala prepoznatljiva i van granica Bosne i Hercegovine.

Osnovna djelatnost naše kompanije jeste prevoz putnika i roba na sve destinacije u Evropi i unutar granica Bosne i Hercegovine (BiH), a odnedavno dijapazon naše djelatnosti proširen je i osnivanjem Turističke agencije.

Prateći uslove tržišta i u skladu sa nastojanjima da što uspješnije odgovorimo na uslove naših klijenata, posjedujemo vozni park koji broji nešto manje od trideset autobusa, od kojih se dvadeset svakodnevno saobraća u gradskom i prigradskom prevozu, a šest autobusa visoke turističke klase koristimo za usluge vanlinijskog prevoza kako unutar granica BiH, tako i za prevoz na sve evropske destinacije.

Sa naše autobuske stanice svakodnevno saobraćaju autobusi i drugih prevoznika, koji su usmjereni na prevoz putnika u evropske gradove, tako da putnici svakim danom sa naše autobuske stanice mogu putovati u Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju, Austriju, Njemačku i Švicarsku. 

U sklopu zgrade autobuske stanice postoji i poslovni kompleks u kojem su smješteni Atos osiguranje, Pub „Fort“, poslastičarnica „Marko Polo“…

0
Broj zaposlenih
0
Godina iskustva